Rohkema info nägemiseks:

TARTU PESUKÖÖK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 2243; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TARTU PESUKÖÖK OÜ kohta arvamuslugu!"

TARTU PESUKÖÖK OÜ hetkeolukord

Juba 2243 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 36 korda.

Tegevusaruanne 2022

Tartu Pesuköök OÜ põhitegevusalaks on tööstusliku pesuteenuste osutamine äriklientidele, valdavalt majutus-, meditsiini- ja lasteasutustele.

2021 aasta majandustulemused olid suuresti mõjutatud covid-19 piirangutest, kus ettevõtte põhikliendid olid mingitel perioodidel lock-down’s ja see piiras meie eesmärkide täitmist. Ettevõtte müügitulud olid kokku 246,3th eurot, mis küll võrreldes 2020 aastaga isegi kasvasid, kuid teiselt poolt kasvasid ka 2021 aasta teisel poolel energiakandjate ning kommunaalteenuste hinnad.

Vaatamata majandusolukorra kiirele muudatustele ja inflatsioonile, viis ettevõte 2021 aastal lõpuni oma investeeringute kava ning sõlmis uue hankelepingu täiesti uue tootmisliini paigaldamiseks. Investeeringu kogumaht põhivaradesse moodustas 695 823 eurot, millest 158 960 eurot ehitise parendusse ja 536 864 eurot masinatesse ja seadmetesse. Uue tootmisliini tarne, seadistamine ja käivitamine toimub 2022 aasta I kvartalil.

2022 aasta lõpuks on eesmärk kasvatada müügitulusid vähemalt kaks korda tänu uuele tootmisliinile, mis on kindlasti efektiivsem ja energiasäästlikum võrreldes senise masinapargiga ning kasvatadaoluliselt oma kliendibaasi kui ka laiendada teenuste sortimenti.

TARTU PESUKÖÖK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.